Biografia

Yacine és el líder de Yacine & The Oriental Groove juntament amb el llaüdista grec Yannis Papaioannou. Completant la banda, està el turc Ertugrul al saxo, l’algerià amazic Massinissa Aït-Ahmed tocant el baix i la guitarra i Dani Clavera a la bateria. En l’actualitat el grup té dos discos publicat i aquest 2016 presenten el seu tercer disc “Mediterranean Clash” amb Satelite K.
Més consolidats, podríem dir que Yacine & The Oriental Groove ha trobat el camí per moure’s musicalment entre dues cultures amb més naturalitat i fugint d’etiquetes i artificis. El seu punt fort cotinuen sent els directes. Uns directes enèrgics, fins i tot adrenalínics, envolvents, on es pot disfrutar de la banda en estat pur. L’escenari és el seu hàbitat natural i així ho han pogut demostrar en els més de 200 concerts des del 2010 per diferents poblacions de Catalunya i Espanya, França , Hongria, Algèria i Canadà.
Música d’aquí i de tot arreu, electrònica i folc algerià; pop occidental, funk i melodies de Grècia que creen un paisatge de sons llunyans i alhora propers i a on no hi tenen cabuda ni els discursos fàcils, ni els ja esgotats tòpics sobre la multiculturalitat.

Contractació

Diggers Music
Illyan Frazier
(34) 639 715 500
frazier@diggersmusic.com

Si desitjeu contractar a Yacine & Oriental Groove poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Propers concerts