Biografia

Lletres suggeridores, tornades que s'enganxen, guitarres elèctriques i energia rock combinades amb cançons més delicades i sonoritats pop.

Des  de  Girona  arriben Parellop,  un  projecte que té com a nucli central un trio format per Albert   Teixidor   (veu   i   guitarra),   Pep   Vidal (teclats) i Albert Llorens (guitarra i veus). En directe s’hi sumen baix i bateria per afegir potència a un projecte que actualitza el pop-rock català dels anys 90.

Han arribat per quedar-s’hi: el trio gironí presenta el seu primer àlbum “Pols” (Satélite K, 2017) on exposa el seu potent estil de “rock de bosc i pop de ciutat”.

L’any  2014  enregistren  un  primer  E.P.  (2014) que els va portar a ser semi finalistes del Sona 9  i  enguany  aquest 2017 publiquen  el  seu primer  llarga  durada, “Pols”, amb Satélite K. Onze cançons que conjuntament amb les de l’ E.P.  donen forma a uns directes ja sigui en format  acústic  o  elèctric. Parellop va  més enllà  de  la  música:  Parla amb el públic, el sorprèn i el converteix en un participant més de l’espectacle.

Contractació

Diggers Music
(34) 933 091 543
(34) 639 715 500
contratacion@diggersmusic.com

Si desitjeu contractar a Parellop poseu-vos en contacte amb nosaltres.

My shows