Pretty Ass White Niggas Gang, més coneguts com a P.A.W.N. GANG, és un grup de música de trap català, format a Barcelona a finals de l’any 2011. La seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a la plataforma audiovisual de YouTube.

L’any 2017 van publicar el seu primer disc en format físic anomenat Pretty Ass White Niggas, actuant posteriorment l’1 de desembre de 2017 en directe al programa de TV3 “Tarda oberta” per presentar la cançó “Quan siguem grans” del mateix disc. El 14 de maig de 2017 cantaren a la Sala Apolo de Barcelona, junt amb el grup de música català Manel, la cançó “Jo competeixo” en la segona edició del Desconcert d’iCat.Participaren el mateix 2017 en una cançó pròpia anomenada “Exterminem!!!” penjat a la plataforma YouTube i gravada a la plaça de la Virreina de la vila de Gràcia, per la campanya de sensibilització La Marató de TV3 sobre les malalties infeccioses per difondre el coneixement sobre les malalties tractades.

L’any 2017 la productora Minoria Absoluta presentà un nou canal de comunicació a internet sota el nom ‘En Minoria’ que comptà amb la participació de diversos artistes així com dels membres del mateix mitjà com Jair Domínguez, Roger Coma, Dioptria, La Rubia, Clito i Oye Sherman (Maria Rovira). Entre aquests artistes també destaca P.A.W.N Gang que participarà amb una sèrie documental on gravaran, en forma de reality, el seu dia a dia.