Biografia

Joan Rovira comença una nova etapa amb nou disc (Encara Tenim Temps, Satélite K 2017) i una gira de presentació per tota Catalunya amb un espectacle explosiu. I és que el seu punt fort és el seu directe. Ara es presenta amb una gran banda consolidada i amb un so més contundent. Les noves cançons tenen un regust Rock- Mediterrani, amb tornades coloristes i positives.

El 2016 ha estat un any ple d’èxits per l’artista ebrenc. Per una banda, va ser l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Des de la presentació del seu disc debut Peix Sense Espina (Satélite K), va realitzar durant el 2016 més de 70 concerts per tota Catalunya amb un sold out rotund al concert final de gira (Born de cançons, Born CCM de Barcelona).

Joan Rovira és un Festa-Autor que combina la música festiva amb la música més personal, capaç de fer ballar i emocionar durant l’hora i mitja de concert. Amb més de 35.000 seguidors a les xarxes socials i més d’un milió de reproduccions als seus vídeos musicals, és autor també de cançons com Germans de Llengua o Lo Meu Riu, que han esdevingut dos himnes de la música actual del nostre país.

La formació de la banda està composta per Joan Rovira (guitarra i veu), Andreu Martínez (guitarra elèctrica), Julio Bernardo (baix), Cento Carbó (bateria) i Àlex Badia (teclats).

Contractació

Diggers Music
(34) 665 590 308
info@diggersmusic.com

Si desitjeu contractar en Joan Rovira poseu-vos en contacte amb nosaltres.