<strong>Bio</strong>grafia

Si t’agraden les trobades musicals entre el rock i els ritmes llatins aguditza els teus sentits per FLOR DEL FANGO: una flor que germina d’una trobada única entre la psicodèlia, la música alternativa, les guitarres flamenques, els ritmes andins i el mariachi, que ells denominen «Mexicodelica». Una proposta que convida tant a la festa com a la rebel·lió, de la dansa i a la reflexió, fins a fer-te sentir arrossegat per una ona de calor i d’amor humanista.

Creada en 1997 amb motiu d’un concert benèfic en suport al poble Chiapaneca i els Zapatistes,  FLOR DEL FANGO  està composta per músics provinents de diverses formacions de l’escena alternativa parisenca dels 80 com Mano Negra, Manu Chao, Parabellum, Chihuahua, Mano Solo, Melissmell, Indochine, entre d’altres. 

Després de 10 anys,  FLOR DEL FANGO  torna a retrobar-se en 2017. Després d’un any d’ardu treball, anuncien el seu nou disc:  Hekatombeando(Sabor Discos, 2018), el qual ve acompanyat de la reedició del seu primer disc Flor del Fango (Edel Records, 2000).