EL SEBAS DE LA CALLE presenta el seu segon disc: Mi verdad (Rocket Music, 2018).

L’autenticitat d’aquest “rumbero del carrer que se sent volgut i agraït per la seva gent” va ser el que li va convertir en un fenomen viral en Youtube, i l’autèntic del Sebas és precisament el que més brilla en aquest segon treball, amb arranjaments que vesteixen les seves potents cançons aportant un aire fresc i festiu als temes moguts, però també destacant el caràcter íntim de les cançons més tranquil·les.

Proper, com sempre, en Mi verdad (Rocket Music, 2018), fidel als seus orígens flamencs i rumberos, segueix cantant sobre vivències pròpies al barri, tant a través de ritmes alegres com de balades profundes i sentides. Però ara va més enllà i també experimenta amb altres sons i ritmes: “Fátima”, el primer avanç del disc, compta amb aires orientals tant en la música com en la lletra en àrab amb la col·laboració especial de l’Agaila Mohamed en la veu.

El disc anterior de Sebas, Melodías y pensamientos (Rocket Music, 2017), va tenir un gran acolliment per part del públic i molts dels vídeos que ha compartit El Sebas en Youtube superen el milió de visites. Una carrera prometedora que es va anar gestant a foc lent i ara es consolida amb aquest segon treball, Mi verdad (Rocket Music, 2018), amb 12 composicions pròpies en un àlbum produït per Jack Tarradellas, que ha entrat en la llista dels discos més venuts d’Espanya directament en la posició número 12.

EL SEBAS DE LA CALLE

Criat entre guitarres i palmells, fent honor a les seves tradicions familiars, Sebastián Pallarés Santos ha triat la seva inconfusible veu i la seva bonica manera de transmetre el seu missatge com la seva manera de vida. Ronda per les rumbes com ningú del segle XXI i és capaç d’arribar a l’ànima de qualsevol persona amb les seves lletres.