Tal com l’aire balear, Jamel Selmouni Guerrero, és un raper que ha fluït i ha arribat al seu públic amb frescor i talent. Palma de Mallorca el va parir un 28 d’agost i el Rap el va batejar. Si alguna cosa té d’especial DOLLAR SELMOUNI és la seva preciosa veu, el seu rap entonat, i aquesta influència gitana que contenen les seves cantessis.

Les lletres de DOLLAR SELMOUNI es basen en l’amor cap als seus, els valors que ell posseeix a causa dels seus orígens, la carrer i la força interior que adquireix en escriure els seus temes.

DOLLAR SELMOUNI va participar en una de les batalles de Full Rap Mallorca el 2016, on va donar a conèixer el seu flow i estil. aquest mateix any publica juntament al raper Rels B, 4 temes titulats 3:45 AM, Por siempre, Sin ti, i Simple; els quals han estat esborrats al temps, ja que Dollar decideix que volia guanyar la seva fama per si mateix i no per haver col·laborat amb un raper de fama. Així que crea un canal personal de YouTube en el qual publica des d’aquest mateix any tots els seus temes, aconseguint més de 6 milions de reproduccions en cançons i videoclips com “Chacho” i “Callejero”.

Gràcies a la popularitat que van adquirir les seves cançons, DOLLAR SELMOUNI ha col·laborat amb artistes com Hard GZ, Akapellah, Foyone i Fernando Costa, en cançons que tenen milions de visites a YouTube.